Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 GLS 3.99 GLS paketomat 3.49 Box Now 4.49

Zbog tehničkih razloga telefonska podrška danas neće biti dostupna.
Besplatna dostava putem Box Now paketomata i Overseas kurirske službe iznad 59,99 €!

The Science and Practice of Cheese-Making

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga The Science and Practice of Cheese-Making Orange Judd Company
Libristo kod: 42431729
Nakladnici LEGARE STREET PR, listopad 2022
? points 105 b
41.28
Vanjske zalihe Šaljemo za 15-20 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda

Informacije o knjizi

Puni naziv The Science and Practice of Cheese-Making
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2022
Broj stranica 502
EAN 9781015999497
ISBN 1015999492
Libristo kod 42431729
Nakladnici LEGARE STREET PR
Težina 875
Dimenzije 156 x 234 x 27
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
Art of Natural Cheesemaking David Asher / Meki uvez
common.buy 28.51
Home Made Cheese Paul Thomas / Tvrdi uvez
common.buy 16.54
Cheese, Illustrated Holly Exley / Tvrdi uvez
common.buy 16.74
Illustrated Cook's Guide to Cheeses Kate Whiteman / Meki uvez
common.buy 16.54

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun