Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 GLS 3.99 GLS paketomat 3.49 Box Now 4.49

Besplatna dostava putem Box Now paketomata i Overseas kurirske službe iznad 59,99 €!
Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Meki uvez
Knjiga Patisserie Leonard John Hanneman
Libristo kod: 04145539
Nakladnici Taylor & Francis Ltd, listopad 2005
Intended for patissiers, this work serves as a professional text on the art of patisserie. It includ... Cijeli opis
? points 198 b
78.79
Vanjske zalihe Šaljemo za 19-25 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


PRIPREMAMO
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Tvrdi uvez
common.buy 45.58
PRIPREMAMO
Patisserie William Curley / Tvrdi uvez
common.buy 51.31
Patisserie Murielle Valette / Meki uvez
common.buy 19.61

Intended for patissiers, this work serves as a professional text on the art of patisserie. It includes seventy-three colour photographs, which show how the finished product should be presented, and a range of diagrams demonstrate the more complex processes.

Informacije o knjizi

Puni naziv Patisserie
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Meki uvez
Datum izdanja 2005
Broj stranica 352
EAN 9780750669283
ISBN 0750669284
Libristo kod 04145539
Težina 768
Dimenzije 190 x 244 x 22
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Tvrdi uvez
common.buy 32.19
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Meki uvez
common.buy 13.37
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Tvrdi uvez
common.buy 39.94
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Meki uvez
common.buy 20.82
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Tvrdi uvez
common.buy 92.17
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Tvrdi uvez
common.buy 28.67
TOP
Southern Italian Desserts Jennie Schacht / Tvrdi uvez
common.buy 24.24
Culture of Critique Kevin MacDonald / Meki uvez
common.buy 23.24
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Tvrdi uvez
common.buy 51.31
Patisserie: French Pastry Master Class Philippe Urraca / Tvrdi uvez
common.buy 37.73
Mastering the Art of French Cooking, Volume I Julia Child / Tvrdi uvez
common.buy 34.91
Modern Baking Donna Hay / Tvrdi uvez
common.buy 30.48
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Tvrdi uvez
common.buy 61.98
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Tvrdi uvez
common.buy 39.94
Patisserie Melanie DuPuis / Tvrdi uvez
common.buy 45.58

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun