Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 GLS 3.99 GLS paketomat 3.49 Box Now 4.49

Besplatna dostava putem Box Now paketomata i Overseas kurirske službe iznad 59,99 €!

Nitrite Curing of Meat

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Nitrite Curing of Meat Ronald B. Pegg
Libristo kod: 03022675
Nakladnici Iowa State University Press, veljača 2005
Provides a review of the desirable attributes, which sodium nitrite confers to meat during processin... Cijeli opis
? points 357 b
142.46
Vanjske zalihe Šaljemo za 9-12 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Moglo bi vas zanimati i


Core Teams Work Their Principles and Practices Glen E Aubrey / Meki uvez
common.buy 23.60
Ethik Nach Auschwitz Gerhard Schweppenhäuser / Meki uvez
common.buy 55.89
PRIPREMAMO
Mein Köln-Buch Maren Gottschalk / Tvrdi uvez
common.buy 6.85
Manieren Und Karriere Rosemarie Wrede-Grischkat / Tvrdi uvez
common.buy 93.93
Changes Sue Messruther / Meki uvez
common.buy 8.16

Provides a review of the desirable attributes, which sodium nitrite confers to meat during processing, as well as drawbacks of nitrite usage - the presence of N-nitrosoamines. In addition, this book also provides solutions for the curing of meat without the use of nitrite.

Informacije o knjizi

Puni naziv Nitrite Curing of Meat
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2005
Broj stranica 268
EAN 9780917678509
ISBN 9780917678509
Libristo kod 03022675
Težina 600
Dimenzije 241 x 164 x 25
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun