Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 GLS 3.99 GLS paketomat 3.49 Box Now 4.49

Besplatna dostava putem Box Now paketomata i Overseas kurirske službe iznad 59,99 €!

Modernist Bread at Home

Jezik Engleski Francuski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Modernist Bread at Home Myhrvold
Libristo kod: 44710484
Nakladnici COOKING LAB, ožujak 2024
? points 276 b TOP TOP
109.78
Vanjske zalihe Šaljemo za 3-5 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Tvrdi uvez
common.buy 31.19
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Tvrdi uvez
common.buy 40.55
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Tvrdi uvez
common.buy 67.72
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Tvrdi uvez
common.buy 32.39
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Tvrdi uvez
common.buy 34.31
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Tvrdi uvez
common.buy 25.45
TOP
Art of Sourdough Scoring / Meki uvez
common.buy 18.41
TOP
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Tvrdi uvez
common.buy 135.25

Informacije o knjizi

Puni naziv Modernist Bread at Home
Autor Myhrvold
Jezik Engleski, Francuski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2024
Broj stranica 420
EAN 9781737995142
Libristo kod 44710484
Nakladnici COOKING LAB
Težina 1
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
The Creative Act Rick Rubin / Tvrdi uvez
common.buy 28.87
TOP
Perfect Loaf / Tvrdi uvez
common.buy 31.19
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Tvrdi uvez
common.buy 32.19
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Tvrdi uvez
common.buy 27.46
TOP
Modernist Pizza Francisco Migoya / Tvrdi uvez
common.buy 328.06
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Tvrdi uvez
common.buy 79.39
TOP
Sauces James Peterson / Tvrdi uvez
common.buy 52.52
TOP
Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society Mary Ann Shaffer / Meki uvez
common.buy 10.66
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Tvrdi uvez
common.buy 92.17
TOP
Besom, Stang & Sword Christopher Orapello / Meki uvez
common.buy 19.21
TOP
Artisan Sourdough: Wholesome Recipes, Organic Grains Casper Andre Lugg / Tvrdi uvez
common.buy 23.74
TOP
Bread Book / Tvrdi uvez
common.buy 31.19
TOP
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Tvrdi uvez
common.buy 492.30
Determined Robert M Sapolsky / Tvrdi uvez
common.buy 28.67
Get Sh t Done Jeffrey Gitomer / Tvrdi uvez
common.buy 22.03

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun