Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 GLS 3.99 GLS paketomat 3.49 Box Now 4.49

Besplatna dostava putem Box Now paketomata i Overseas kurirske službe iznad 59,99 €!

Handbook of Analysis of Active Compounds in Functional Foods

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Handbook of Analysis of Active Compounds in Functional Foods Leo M. Nollet
Libristo kod: 06693462
Nakladnici Taylor & Francis Inc, siječanj 2012
With an overview of available analytical tools, this text presents the main types of techniques and... Cijeli opis
? points 780 b
311.16
Vanjske zalihe Šaljemo za 19-25 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Moglo bi vas zanimati i


Consejo de Cooperacion de Estados Arabes del Golfo Ornela Romina Fabani / Meki uvez
common.buy 65.67
Lucretia Borgia Ferdinand Gregorovius / Meki uvez
common.buy 19.56
Probing Understanding Richard Gunstone / Meki uvez
common.buy 64.56

With an overview of available analytical tools, this text presents the main types of techniques and methodologies used for the analysis of active compounds in functional foods. Each chapter describes a particular substance and its role in food, reviews the available methodologies for analysis, and explores its applications.

Informacije o knjizi

Puni naziv Handbook of Analysis of Active Compounds in Functional Foods
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2012
Broj stranica 956
EAN 9781439815885
ISBN 9781439815885
Libristo kod 06693462
Težina 1964
Dimenzije 181 x 260 x 63
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun