Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 GLS 3.99 GLS paketomat 3.49 Box Now 4.49

Besplatna dostava putem Box Now paketomata i Overseas kurirske službe iznad 59,99 €!

Functionality of Proteins in Food

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Functionality of Proteins in Food Joseph F. Zayas
Libristo kod: 08908752
The physico-chemical properties of proteins in food are of crucial importance in food quality and fo... Cijeli opis
? points 467 b
186.32
Vanjske zalihe u manjem broju Šaljemo za 13-16 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda

The physico-chemical properties of proteins in food are of crucial importance in food quality and food processing. This book details the functional properties of food proteins and their modifications. Special attention is given to the improvement of existing and the design of new food systems using proteins with modified properties.

Informacije o knjizi

Puni naziv Functionality of Proteins in Food
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 1996
Broj stranica 373
EAN 9783540602521
ISBN 9783540602521
Libristo kod 08908752
Težina 746
Dimenzije 155 x 235 x 25
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun