Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 GLS 3.99 GLS paketomat 3.49 Box Now 4.49

Besplatna dostava putem Box Now paketomata i Overseas kurirske službe iznad 59,99 €!

Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2 Mick Price
Libristo kod: 13671212
Nakladnici Burleigh Dodds Science Publishing Limited, travanj 2017
Volume 2 reviews developments related to quality, starting with the way breeding and growth affect m... Cijeli opis
? points 653 b
260.51
Vanjske zalihe Šaljemo za 9-12 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Moglo bi vas zanimati i


Kendini Nasil Sevmeli David R. Hamilton / Meki uvez
common.buy 15.33

Volume 2 reviews developments related to quality, starting with the way breeding and growth affect meat quality. The book then discusses cattle nutrition and management before concluding with an assessment of factors determining individual quality traits such as colour and flavour.

Informacije o knjizi

Puni naziv Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2017
Broj stranica 442
EAN 9781786760609
ISBN 1786760606
Libristo kod 13671212
Težina 796
Dimenzije 160 x 235 x 30
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun