Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 GLS 3.99 GLS paketomat 3.49 Box Now 4.49

Besplatna dostava putem Box Now paketomata i Overseas kurirske službe iznad 59,99 €!

Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese Edyth L. Malin
Libristo kod: 01378435
Nakladnici Springer, Berlin, prosinac 2012
Proceedings of an American Chemical Society Symposium held in Chicago, August 1993. Contributors eva... Cijeli opis
? points 279 b
110.79
Vanjske zalihe Šaljemo za 15-20 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Moglo bi vas zanimati i


Brázda za loďou Per Wästberg / Tvrdi uvez
common.buy 2.51
Diagnostic Microbiology of the Immunocompromised Host Randall T. Hayden / Tvrdi uvez
common.buy 114.72
November Noon Vivien Jennings / Meki uvez
common.buy 15.99
Geology and Mineral Resources of Nigeria Obaje Nuhu George / Tvrdi uvez
common.buy 185.76

Proceedings of an American Chemical Society Symposium held in Chicago, August 1993. Contributors evaluate the current status of cheesemaking and highlight the information that will be essential for new developments. The papers are arranged within sections

Informacije o knjizi

Puni naziv Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2012
Broj stranica 397
EAN 9780306449826
Libristo kod 01378435
Nakladnici Springer, Berlin
Težina 840
Dimenzije 183 x 260 x 28
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun