Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 GLS 3.99 GLS paketomat 3.49 Box Now 4.49

Besplatna dostava putem Box Now paketomata i Overseas kurirske službe iznad 59,99 €!

Advances in Heat Transfer Unit Operations

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Advances in Heat Transfer Unit Operations Georgina Calderon-Dominguez
Libristo kod: 10035422
Nakladnici Taylor & Francis Inc, rujan 2016
Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making explains the latest u...
? points 914 b
363.69
50 % šanse Pretražit ćemo cijeli svijet Kada ću dobiti knjigu?

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Moglo bi vas zanimati i


Die Kunst des guten Gesprachs Harald Reil / Meki uvez
common.buy 21.22
PRIPREMAMO
Reading, Writing and the World Wide Web Patrick B Bjork / Meki uvez
common.buy 33.80
Marking Short Lives Ewan Kelly / Meki uvez
common.buy 110.39

Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making explains the latest understanding of heat transfer phenomena involved in the baking and freezing of bread and describes the most recent advanced tec

Informacije o knjizi

Puni naziv Advances in Heat Transfer Unit Operations
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2016
Broj stranica 414
EAN 9781466504677
ISBN 9781466504677
Libristo kod 10035422
Težina 960
Dimenzije 156 x 234 x 29
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun